Home             Népszerű | Ajánló | Új Linkek | Szavazás
Kategóriák
Autók - Közlekedés
Állam
Család - Társadalom
Egészség - Életmód
Elektronika - Kommunikáció
Gasztronómia
Informatika - Internet
Ipar - Kereskedelem
Játékok - Szabadidő
Jog
Kultúra - Művészet
Média
Oktatás - Tudomány
Sport
Természet - Környezetvédelem
Utazás - Turizmus
Üzlet - Gazdaság

Információ
Link hozzáadása
Webmester
Adminisztráció
Online felhasználó 3
Reklám
Hajdúszoboszló
Szanova Apartmanok

Reklámpiac
Linktár Net
ÜllőDátum szerinti sorrend
Maximum:


REGGELI HÁNYINGER
http://www.otthonigyogymodok.hu/reggeli-hanyinger/
A terhesség alatti gyakori hányinger közismert jelen­ség, ez azonban nem jelen­ti azt, hogy meg is lehet magyarázni. Az orvosok úgy vélik, hogy a reggeli hányingert (amely nem mindig reggel jelentkezik) az ösztrogénszint emelke­dése, enyhe kiszáradás (elégtelen folyadékbevitel) vagy a terhesség korai sza­kaszára jellemző alacsony vércukorszint okozhatja..
[Category: Betegségek|Visits: 2|Added: 08 Aug 18 @ 21:53:12] Not Rated! Report Dead Link
RÁK KIALAKULÁSÁNAK – LELKI HÁTTERE
http://www.otthonigyogymodok.hu/rak-kialakulasanak-lelki-hattere/
Vannak sajátosan rákkeltő tényezők, melyek valamilyen hibás lelki magatartásban gyökereznek. Az ilyen egyének hajlamosak az önsajnálatra, előszeretettel hánytorgatják fel múltbeli sérelmeiket. Képtelenek arra, hogy elengedjék magukat vagy emberi kapcsolatokat létesítsenek és tartsanak fenn. Állandó önértékelési zavarral küszködnek, az az érzésük, hogy társaik nem fogadják el, kirekesztik őket. Ezen érzések kialakulása gyakran a gyermekkorba nyúlik vissza.
[Category: Betegségek|Visits: 3|Added: 08 Aug 18 @ 21:52:59] Not Rated! Report Dead Link
PARKINSON KÓR – LELKI HÁTTERE
http://www.otthonigyogymodok.hu/parkinson-kor-lelki-hattere/
Ha egy Parkinson-kórban szenvedő beteget figyelmesen szemlélünk, az a benyomásunk támad, mintha két ellentétes erő rángatná ide-oda. Ez a betegség valójában akkor lép fel, ha valakit belsőleg két különböző képzet vagy érdek kerít a hatalmába. A beteg egyfelől valami konkrét cselekedetet szeretne végrehajtani, amiben viszont külső hatások vagy egy belső „ellennyomás” megakadályozza.
[Category: Betegségek|Visits: 4|Added: 08 Aug 18 @ 21:52:49] Not Rated! Report Dead Link
PAJZSMIRIGYTÚLTENGÉS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/pajzsmirigytultenges-lelki-okai/
Közismert dolog, hogy az ember szellemi-lelki állapota jelentős hatást gyakorol a szervezetben levő mirigyek működésére. Különö­sen igaz ez a pajzsmirigy esetében. Ha valaki ösztönös igényeit és érzelmeit szüntelenül elnyomja – különösen az agresszív és eluta­sító jellegű érzelmeit -, s ennek következtében állandó belső harcnak van kitéve.
[Category: Betegségek|Visits: 3|Added: 08 Aug 18 @ 21:52:38] Not Rated! Report Dead Link
ÖVSÖMÖR
http://www.otthonigyogymodok.hu/ovsomor/
A bárányhimlőt okozó Varicella zooster nevű her­peszvírus az eredeti fertő­zés után a gerincvelői vagy agyi érző idegdúcokba te­lepedve a szervezetben marad. Az esetek 20 száza­lékában, többnyire 50 év felett újra működésbe lép, ekkor azonban már övsömört idéz elő annak az idegnek a beidegzési terü­letén, amelynek a dúcában megbújt.
[Category: Betegségek|Visits: 5|Added: 08 Aug 18 @ 21:52:28] Not Rated! Report Dead Link
HÁNYINGER, ÉMELYGÉS
http://www.otthonigyogymodok.hu/hanyinger-emelyges/
Az émelygés és a hányin­ger rendkívül kellemetlen, kínzó érzés, amely gyakran hányással végződik. Bár kézenfekvőnek tűnhet azt gondolni, hogy oka kizáró­lag az emésztőrendszer valamilyen betegsége lehet, ez egyáltalán nem így van.

Az agyban, azon belül is a nyúltvelőben elhelyezkedő hányásközpontot ugyanis négy különböző helyről érkező inger aktiválhatja: a tápcsatornából, az egyen­súlyérző rendszerből, a ké­miai anyagokra érzékeny receptorokból és a felsőbb agyi központokból. Kivált­hatja tehát gyomorrontás, gyomor- és bélhurut, agyrázkódás, szívinfarktus, utazási betegség, a terhességgel járó élet­tani változások, rákos megbetegedések, kemoterápia, gyógyszerek, továbbá egyszerűen csak az undor vagy a szorongás.
[Category: Betegségek|Visits: 7|Added: 30 Jul 18 @ 22:39:08] Not Rated! Report Dead Link
HÖRGHURUT
http://www.otthonigyogymodok.hu/horghurut/
A rövid ideig tartó hörghurutos megbetegedések többségét vírusos vagy bakteriális fertőzés okoz­za, de allergia is kiválthatja. A hörgők megduzzadnak, és a csillószőrök – a légutakat borító apró szőrök – megbénulnak, így tisztító tevékenységüket nem tud­ják elvégezni. A nyák fel­gyűlik, ami heves köhögés­re késztet bennünket…

Emellett fájdalom, lég­szomj, zihálás, verejtékezés, hidegrázás, kimerültség és láz is jelentkezhet. A tüne­tek általában 10 nap alatt elmúlnak. A dohányzás, illetve a por huzamos belégzése miatt kialakuló krónikus hörghurut azon­ban akár egy egész életen át fennállhat.
[Category: Betegségek|Visits: 6|Added: 30 Jul 18 @ 22:39:00] Not Rated! Report Dead Link
ÁRPA
http://www.otthonigyogymodok.hu/arpa/
Az árpa vörös, gyulladt, fáj­dalmas duzzanat a szemhéj felső vagy alsó szegélyén; nagyon hasonlít a pattanás­hoz. Akkor alakul ki, ami­kor a szempilla egyik tüszőjét szennyeződés vagy zsír tömíti el, majd bakté­riumok fertőzik meg..

Az árpa általá­ban megduzzad, néhány nap elteltével gennyel telí­tődik, azután kifakad és be­gyógyul. Soha ne próbáljuk kinyomni a gennyet az ár­pából! Az árpa a fertőzés elmúlása után teljesen eltűnik, vagy kisméretű, folyadékkal teli cisztát hagyhat maga után, amely orvosi ellátást igényel. A szemhéj tisztán tartása a legfontosabb.
[Category: Betegségek|Visits: 5|Added: 30 Jul 18 @ 22:38:54] Not Rated! Report Dead Link
GOMBÁS FERTŐZÉSEK
http://www.otthonigyogymodok.hu/gombas-fertozesek/
Az élesztőgombák mind­annyiunk szervezetében jelen vannak. Számos más baktériummal együtt a normális bél- és bőrflóra részét képezik. A Candida albicans a bőrön és a nyál­kahártyákon bárhol elsza­porodhat, ha a baktériu­mok közötti természetes egyensúly felbomlik. Ennek kiváltó oka lehet például antibiotikumos kezelés, amely során elpusztulnak a védelmet nyújtó, jótékony baktériumok. A nők több­sége legalább egyszer át­esik hüvelyi Candida-fertőzésen..
[Category: Betegségek|Visits: 6|Added: 30 Jul 18 @ 22:38:47] Not Rated! Report Dead Link
MANDULAGYULLADÁS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/mandulagyulladas-lelki-okai/
A mandulagyulladás arra az érzésre utal, miszerint valami nyomasz­tó dolog, melyet le kell nyelnem vagy eddig mindig lenyeltem, megfertőz engem. Ezentúl nem akarom lenyelni, magamhoz venni, többé képtelen vagyok elfogadni. Egy erős, heveny és mind ez idáig elfojtott konfliktusról van szó, mely hirtelen életre kel bennem.
[Category: Betegségek|Visits: 6|Added: 30 Jul 18 @ 22:37:25] Not Rated! Report Dead Link

Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény