Home             Népszerű | Ajánló | Új Linkek | Szavazás
Kategóriák
Autók - Közlekedés
Állam
Család - Társadalom
Egészség - Életmód
Elektronika - Kommunikáció
Gasztronómia
Informatika - Internet
Ipar - Kereskedelem
Játékok - Szabadidő
Jog
Kultúra - Művészet
Média
Oktatás - Tudomány
Sport
Természet - Környezetvédelem
Utazás - Turizmus
Üzlet - Gazdaság

Információ
Link hozzáadása
Webmester
Adminisztráció
Online felhasználó 3
Reklám
Hajdúszoboszló
Szanova Apartmanok

Reklámpiac
Linktár Net
ÜllőDátum szerinti sorrend
Maximum:


SZÍVINFARKTUS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/szivinfarktus-lelki-okai/
A szív az életünk motorja, következésképp mindazzal, ami mozgás­ba hoz minket, szoros összefüggésben áll. Függ tehát az elegendő testmozgástól, de egyben érzelmi központunk is, hiszen az érzelmek is „megmozgatnak” bennünket.
[Category: Betegségek|Visits: 22|Added: 01 Oct 18 @ 11:49:16] Not Rated! Report Dead Link
SZEZONÁLIS DEPRESSZIÓ
http://www.otthonigyogymodok.hu/szezonalis-depresszio/
A szezonális depresszió a legsötétebb téli hónapok­ban – decemberben és januárban – jelentkezik a legerőteljesebben. Tünetei közé tartozik a fáradtság, az alvászavar (álmatlanság vagy éppen túl sok alvás), az energiahiány, a szoron­gás, az ingerlékenység, a libidócsökkenés, az édessé­gek iránti sóvárgás és a testsúlygyarapodás…
[Category: Betegségek|Visits: 24|Added: 01 Oct 18 @ 11:48:52] Not Rated! Report Dead Link
SZENVEDÉLYBETEGSÉG – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/szenvedelybetegseg-lelki-okai/
A szenvedélybetegség minden formája mögött a saját én megtalá­lására irányuló ösztöntörekvés rejlik. Az ember jelenlegi létezés­módjával nincs megelégedve, többre vágyik, egyfajta ideális én után kutat, egy másféle vagy magasabb tudati szint elérésére törekszik. Mindaddig viszont, míg a keresés állapotában van, nem „Itt és Most” él, nem tapasztalhatja meg a beteljesülést.
[Category: Betegségek|Visits: 18|Added: 01 Oct 18 @ 11:48:17] Not Rated! Report Dead Link
SZEMIRRITÁCIÓ
http://www.otthonigyogymodok.hu/szemirritacio/
A könny folyamatosan óvja szemünket a kiszáradástól, ám emellett fontos szere­pet játszik a szemhéj alá került szennyeződések eltávolításában is. Ha kevés a könnyünk, a szemünk ér­zékennyé és vörössé válik. A kor előrehaladtával egy­re kevesebb termelődik, ezért az idősebbeknél gyakoribb a szemirritáció.

Az allergia, a száraz levegő és a dohányfüst szintén a szem kivörösödését és viszketését okozhatja.
[Category: Betegségek|Visits: 22|Added: 01 Oct 18 @ 11:46:34] Not Rated! Report Dead Link
SZÉLŰTÉS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/szelutes-lelki-okai/
Ha valakit „szélütés ér”, ez hirtelen szívhalált vagy agyvérzést jelent­het. Mindkét esetben érelzáródásról van szó, aminek következtében a szív, illetve az agy meghatározott területének vérellátásában zavar keletkezik, ami e szervrész elhalásához vezet. Az agyvérzés vagy vá­ratlanul következik be, vagy több napon át, fokozatosan „fejlődik ki”. Az esetek többségében féloldali bénulást eredményez, mely az egyik karra, lábra, testoldalra vagy az alsó arcfélre terjed ki.
[Category: Betegségek|Visits: 21|Added: 01 Oct 18 @ 11:46:16] Not Rated! Report Dead Link
SZÉDÜLÉS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/szedules-lelki-okai/
Aki mellőzöttnek érzi magát, nem kap elegendő figyelmet környeze­tétől, következésképp elveszíti belső egyensúlyát, éppen a szédülés érzésével fogja biztosítani, hogy ismét „minden körülötte forogjék”!

A szédülés állapota világosan jelzi, hogy a külső, biztos fogódzó­pontokat, melyek támaszul szolgáltak számunkra, elveszítettük. Szédüléskor szükségünk van valakire, aki kézen fog és vezet, aki törődik velünk és támaszt nyújt.
[Category: Betegségek|Visits: 35|Added: 01 Oct 18 @ 11:45:55] Not Rated! Report Dead Link
SZÁRAZ HAJ
http://www.otthonigyogymodok.hu/szaraz-haj/
A haj élettelen anyag; összetételében a körmünk­höz hasonlít, de mindegyik hajszál egy külső sejtréteg­gel rendelkezik, mely a bel­ső részt védi. Ha ez a bur­kolat megsérül, a haj veszít nedvességéből és fényéből, a vége pedig töredezetté válik. Ennek számtalan oka lehet, a hajfestékek rend­szeres használatától, a klórral való gyakori érint­kezéstől a túl sok nap­fényen és a hajszárító hőjén át a hajegyenesítők és hajsütővasak károsító hatásáig..
[Category: Egészséges Életmód|Visits: 31|Added: 01 Oct 18 @ 11:45:39] Not Rated! Report Dead Link
STRESSZ – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/stressz-lelki-okai/
A stressz keletkezése szoros összefüggést mutat az idegességei kiváltó okokkal. Itt első helyen a hibás gondolkodásmódot kell említenünk, mely megfelelő gyakorlással leépíthető, s pozitív gon­dolkodásmóddal cserélhető fel.
[Category: Egészség - Életmód|Visits: 24|Added: 01 Oct 18 @ 11:45:26] Not Rated! Report Dead Link
SOVÁNYSÁG – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/sovanysag-lelki-okai/
A kóros lesoványodás leginkább a pubertáskorba lépő lányoknál je­lentkezik, vagyis abban az időszakban, mikor a serdülő lánynak új szerepével, önnön nemiségével meg kell barátkoznia Az evéstől va­ló tartózkodás szimbolikus értelemben e fejlődést hivatott hátráltatni. A soványságra áhítozók felülmúlhatatlan eszményképe a tisztaság, átszellemültség és súlytalanság, a testiségtől, „az állatiastól”, a nemi­ségtől való megszabadulás, végső soron az „anyagtalanná válás”.
[Category: Betegségek|Visits: 22|Added: 01 Oct 18 @ 11:45:15] Not Rated! Report Dead Link
SOKÍZÜLETI GYULLADÁS – LELKI OKAI
http://www.otthonigyogymodok.hu/sokizuleti-gyulladas-lelki-okai/
A sokízületi gyulladásban szenvedő betegek feltűnően egybevágó személyiségjegyekkel rendelkeznek. Többnyire csöndes, szerény, szorgalmas és gyakorlatias emberek, önzetlenek és önfeláldozók, gyakran egészségügyi vagy szociális gondozói munkakörben dol­goznak. Türelmesek, igénytelenek és mindig készek a teherválla­lásra. Kórképükben a reumafaktor világosan kimutatható, a szívműködés viszont nem károsul.
[Category: Betegségek|Visits: 31|Added: 01 Oct 18 @ 11:44:55] Not Rated! Report Dead Link

Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény