Home             Népszerű | Ajánló | Új Linkek | Szavazás
Kategóriák
Autók - Közlekedés
Állam
Család - Társadalom
Egészség - Életmód
Elektronika - Kommunikáció
Gasztronómia
Informatika - Internet
Ipar - Kereskedelem
Játékok - Szabadidő
Jog
Kultúra - Művészet
Média
Oktatás - Tudomány
Sport
Természet - Környezetvédelem
Utazás - Turizmus
Üzlet - Gazdaság

Információ
Link hozzáadása
Webmester
Adminisztráció
Online felhasználó 1
Reklám
Hajdúszoboszló
Szanova Apartmanok

Reklámpiac
Linktár Net
Üllő 
Home > Egészség - Életmód > Betegségek
SubCategories:
None

Links: 11


ARCÜREGGYULLADÁS
http://www.otthonigyogymodok.hu/arcureggyulladas/
Az arcüreget – levegővel teli üregrendszer az orr mindkét oldalán az arc­csontban – rendkívül vé­kony nyálkahártya borítja. Amikor a nyálkahártya be­gyullad és megduzzad, el­zárja azokat a csatornákat, amelyek összekötik az arc­üreget az orrüreggel, és amelyeken át a váladék az orrunkba ürül.

A pangó váladék miatt megnövekvő nyomás fejfájást, orrdugu­lást, sárgászöld orrváladé­kot és (előrehajláskor fokozódó) arccsonti fájdal­mat eredményez. A legfel­jebb 3 hétig tartó arcüreg­gyulladást (akut szinuszitisz) bakteriális fertőzés, megfázás, influenza vagy szennyezett vízzel való érintkezés (úszáskor) idéz­heti elő. Krónikus szinuszitisz orrsövényferdülés, por vagy cigarettafüst okozta irritáció és gombás fertő­zés következtében lép fel.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:26:42] Not Rated! Report Dead Link
ÁGYÉKTÁJI VISZKETÉS
http://www.otthonigyogymodok.hu/agyektaji-viszketes/
Az ágyéktáji - a comb fölött, a nemi szervek, illetve a végbélnyílás környékén jelent­kező - viszketés elsősorban a férfiak körében gyakori. Amennyiben odafigyelünk a higiéniára, ez a panasz könnyedén kezelhető vény nélkül kapható gombaölő szerekkel, az irritációt csökkentő krémekkel, ülőfürdővel, borogatásokkal, valamint a legújabb, haté­kony lemosókkal.

A szeméremtájéki bőrfelület kivörösödését és visz­ketését a Tinea cruris nevű gomba idézheti elő, de a lábgombásodást okozó Tinea pedis is átterjedhet az ágyékra. Kiválthatja to­vábbá élesztőgomba- vagy valamilyen bakteriális fer­tőzés, de egyszerű bőrirri­táció is: az ágyék meleg, nedves terület, ahol gyako­ri a dörzsölődés, így könnyen kialakulhatnak bőr­problémák.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:25:15] Not Rated! Report Dead Link
ÉGÉSI SÉRÜLÉSEK, FORRÁZÁS
http://www.otthonigyogymodok.hu/egesi-serulesek-forrazas/
Az égési sérülések többsége otthon következik be, ahol általában forró víz, olaj vagy zsír kerül a bőrre. A bőrnek csupán a külső rétegét (a felhámot) érin­tő, első fokú égési sérülés esetén bőrpír és -érzé­kenység, valamint duzzanat jelentkezik…
Nyílt láng és gőz a felhám alatt az irhát is károsíthatja. Az ilyen másodfokú sérülése­ket erősebb fájdalom és hólyagosodás kíséri. A har­madfokú égés eleinte nem fáj, hiszen a bőr teljes egé­szében, az idegvégződések­kel együtt roncsolódik; a bőrfelület elszenesedett, illetve viasszerű. Azonnali kórházi ellátást és kezelést igényel.
Cselekedjünk gyorsan! Még az első fokú égési sérülés is or­vosi ellátást igényel, ha tenyérnyinél nagyobb kiterjedésű. A hámszövetek mélyebb roncsolódása, illetve áramütés okozta sérülések esetén sürgősen hívjunk segítséget! Amennyiben csupán a felső bőrréteg egy kis területe érintett, biztonsággal követhetjük az alábbi lépéseket.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:25:36] Not Rated! Report Dead Link
KELÉSEK
http://www.otthonigyogymodok.hu/kelesek/
A tályognak vagy furunkulusnak is nevezett kelést általában a rendkívül fertő­ző Staphiococcus baktériu­mok okozzák, amikor egy szőrtüszőn át a bőrbe jut­nak. A terület megtelik gennyei, bepirosodik, meg­duzzad, és mivel a váladék felfelé nyomul, fehér vagy sárga mag képződik a kelés tetején..
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:26:35] Not Rated! Report Dead Link
KÖHÖGÉS
http://www.otthonigyogymodok.hu/kohoges/
A köhögés két fajtáját kü­lönböztetjük meg. A hurutos (produktív) köhögést, amelynek során váladék szakad fel, általában aller­gia, meghűlés vagy más lég­úti fertőzés okozza. A szá­raz (improduktív) köhögés szintén lehet meghűlés eredménye, de gyakrabban mellhártyagyulladás tünete, vagy cigarettafüst, por, füst, esetleg valamilyen más irri­táló anyag váltja ki..
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:26:21] Not Rated! Report Dead Link
Korai magömlés elleni készítmény fiatal férfiaknak
http://korai-magomles-stop.hu/
Korai magömlés? Örökre elfelejtheted! Azonnali megoldás korai magömlés problémájával küzdő fiatal férfiaknak
[Visits: 620|Added: 18 Mar 14 @ 13:20:21] Not Rated! Report Dead Link
Mióma blog
http://mioma.hu
A mióma, a méh jóindulatú daganata ma egyre több 35 év feletti nőt érint Magyarországon. Az oldal a miómából meggyógyult nő weboldala, ahol a mióma tünetei, okai, a háttérben rejlő hormonális problémákról, az ösztrogén dominanciáról, a természetes úton történő gyógyulás módjairól szeretné megosztani az évek alatt összegyűjtött információkat.
[Visits: 941|Added: 19 Sep 13 @ 21:05:40] Not Rated! Report Dead Link
OtthoniGyogymodok
http://www.otthonigyogymodok.hu/
Megbízható gyógymódok hétköznapi betegségekre. Találja meg a megfelelő gyógymódok bármelyik betegségéhez. Széleskörű témák, hasznos tanácsokkal. Gyerekbetegségek, népbetegségek, időskori problémák, női és férfi betegségek is megtalálhatóak az oldalon. Ráadásul a betegségek lelki okaiban is betekintést nyerhetnek a kedves olvasók, feltárhatják testük legrejtettebb titkait, amikkel a betegségek üzenni akarnak. Olvasson bele a cikkekbe, megéri.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:26:51] Not Rated! Report Dead Link
Pánik betegség és depresszió kezelés - pszichoterápia
http://www.mentalkozpont.hu
Pszichoterápia és pánik betegség és depresszió kezelés. Pszichológus és pszichiátria budapesten a Mental Higién központi intézetben. Szexuális problémák megoldása.
[Visits: 1521|Added: 11 Aug 07 @ 09:10:23] Not Rated! Report Dead Link
SZEMÖLCS
http://www.otthonigyogymodok.hu/szemolcs/
A humán papillomavírus (HPV) egyes típusai külső sérülésen át a bőrbe jutva a hámsejteket gyors szapo­rodásra késztetik. A bőr felszínén elszarusodott, ér­des, kemény, általában bőr­színű csomók, szemölcsök jelennek meg. A vírus átvi­hető közvetlen érintkezés­sel, de meleg, nedves pad­lón, törülközőn is megél. A közönséges szemöl­csök a kézen, a könyökön, a térden, ritkábban a tal­pon fordulnak elő…

A lógó szemölcsök a nyakon és az arcon, a szemhéjon, vala­mint a hajlatokban. A talpi szemölcsök a lábra nehe­zedő súly miatt a bőr mé­lye felé terjednek, ahol nyomhatják az idegvégző­déseket. A lapos vagy kúszószemölcs gyorsan terje­dő apró, lapos képződmény, mely leggyakrabban gyere­keken látható. 50 éves kor felett gyakoriak az időskori lapos szemölcsök, a bőrből kiemelkedő barna foltok.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:25:04] Not Rated! Report Dead Link
VÉRALÁFUTÁS
http://www.otthonigyogymodok.hu/veralafutas/
Amikor erősebb lökés vagy ütés ér bennünket, előfordul, hogy a bőrfelület ép marad, alatta azonban a hajszálerek megrepednek, és bevérzés keletkezik. A vér a környező szöve­tekbe szivárog, és eleinte kékesfekete elszíneződést hoz létre, majd ahogy kezd lebomlani, a folt színe fo­lyamatosan változik.

A véraláfutások általában 10-14 nap alatt kezelés nélkül is elmúlnak.
[Visits: 0|Added: 17 Jun 18 @ 17:26:27] Not Rated! Report Dead Link
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény