Home             Népszerű | Ajánló | Új Linkek | Szavazás
Kategóriák
Autók - Közlekedés
Állam
Család - Társadalom
Egészség - Életmód
Elektronika - Kommunikáció
Gasztronómia
Informatika - Internet
Ipar - Kereskedelem
Játékok - Szabadidő
Jog
Kultúra - Művészet
Média
Oktatás - Tudomány
Sport
Természet - Környezetvédelem
Utazás - Turizmus
Üzlet - Gazdaság

Információ
Link hozzáadása
Webmester
Adminisztráció
Online felhasználó 3
Reklám
Hajdúszoboszló
Szanova Apartmanok

Reklámpiac
Linktár Net
Üllő 
Home > Ipar - Kereskedelem > Szolgáltató Cégek
SubCategories:
None

Links: 137


M2Design - Lakberendezés, belsőépítészet, design
http://www.m2design.hu/
A belsőépítészet csakúgy, mint a lakberendezés, alkalmazott művészet. Számunkra a belsőépítészet nem munka, hanem életforma: életünk minden egyes percét kitölti. Az általunk tervezett lakás belső kialakítása éppen ezért mindig egyedi, nem csak lakója ízlésével, hanem életvitelével is összhangban van. Egy igazi burok lakója és a külvilág között, ahol valóban OTTHON érezheti magát.
[Visits: 580|Added: 05 Apr 10 @ 00:37:13] Not Rated! Report Dead Link
Malom Marketing
http://www.malommarketing.hu
Cégünk olyan kiskereskedőknek nyújt marketing megoldásokat, akik nem szeretnék vásárlóikat átadni a konkurenciának.
[Visits: 741|Added: 05 Nov 06 @ 18:55:07] Not Rated! Report Dead Link
Másolás.net - Másolás, Fénymásolás, Nyomtatás
http://www.xn--msols-xqad.net
Honlapunkon a másolás (fénymásolás), nyomtatás, spirálozás, hőkötés, laminálás, scannelés és egyéb kiegészítő szolgáltatásainkról tájékozódhat. Szolgáltatásainkat akár már házhozszállítással is igénybe veheti, amit megrendeléstől függően akár ingyen ki is szállítunk Önnek. Kérjen ajánlatot egyszerűen – töltse fel dokumentumát, részletesen írja le, hogy a másolás (fénymásolás), nyomtatás, spirálozás, hőkötés, laminálás, scannelés vagy
estelegesen az egyéb kiegészítő szolgáltatásaink közül melyiket és milyen formában kéri – és mi rövid időn belül elküldjük árajánlatunkat.
[Visits: 480|Added: 05 May 11 @ 13:29:53] Not Rated! Report Dead Link
Mediáció, permegelőzés
http://www.bekito.hu
A mediáció, vagy más nevén közvetítés célja, hogy az egymással vitában álló, vitaképtelen, vagy nehezen kommunikáló felek között megértés, majd egyezség, megállapodás jöjjön létre. Mindegy, hogy üzleti vita, párkapcsolati vita, gyermeknevelési probléma, vagy társasházi jellegű vitáról van a szó, kitűzött célunk minden esetben az álláspontok közelítése, vagy új megoldások felkutatása, végül, ha lehet, az elérhető legjobb egyezség megteremtése, de mindenképpen a permegelőzés. Mindezt tesszük gyorsan, időt, pénzt, és lelki energiát kímélve. A folyamat általában gyors, hatékony, célravezető, és ami szintén fontos, diszkrét.
[Visits: 500|Added: 07 Mar 11 @ 22:04:55] Not Rated! Report Dead Link
Mindenfajta szolgáltató egy helyen-országosan
http://pepitamegoldas.hu
Nem szeretne sok időt, pénzt, és energiát fordítani egy megfelelő szakember keresésére?
Mondja el nekünk a gondját, és a lehető legjobb szakembert ajánljuk Önnek, aki az Ön lakóhelyén, vagy ahhoz legközelebb vállalja a probléma megoldását!
Csak EGY telefonszámot kell megjegyeznie, és mi minden problémájára tudunk megoldást A-tól Z-ig.
Nekünk nincs kismunka, a legkisebb gond is megoldandó feladat számunkra.
A munka elkészülte után, megkérjük mondja el a véleményét a munka minőségéről, a szolgáltató hozzáállásáról, mert számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége szolgáltatásunk egészével kapcsolatban.
Még egy fontos részlet: nekünk ezért nem fizet semmit, kizárólag a szakembernek a vele megegyezett árat!
[Visits: 463|Added: 19 Aug 10 @ 14:06:01] Not Rated! Report Dead Link
Mobil Zárszerviz - 24 órás gyorsszolgálat
http://www.mobilzarszerviz.hu/
Nonstop azonnali zárszerviz, zárjavitás, zárcsere, zárnyitás, zárbetétek átkodolása, egyforma cilinderek készitése, betörés utáni ajtók helyreállitása, heveder zárak gyártása és szerelése, különböző tipusú zárak utáni kulcskészités, ezeket kinálja a Mobil Zárszerviz Budapesten, vonzáskörzetében, és az ország nagyvárosaiban. Hivatásos szakembereink mobilműhelyükből rövid időn belül a kiérkeznek, és megkezdik a hiba elháritását. Kollegáink a +36-40/272111 telefonszámra fogadják hivását.
[Visits: 501|Added: 28 Mar 12 @ 15:24:35] Not Rated! Report Dead Link
MOSÓGÉP - MIKRÓ SZERVIZ
http://mosogepszerelo.uw.hu
Automata mosógépek és mikrohullámú sütők garancián túli javítása Budapesten, ingyenes 4 órán belűli kiszállással* , korrekt árakkal. Az elvégzett munkára ill. a beépített alkatrészekre 1 év garancia! * Megrendelt javítás esetén! Telefon: 787-53-57 vagy 06- 70-315-2350
Hívható: minden nap 08- 20 óra között. Nagy Szabolcs mosógépszerelő
http://mosogepszerelo.uw.hu/
[Visits: 787|Added: 06 Dec 06 @ 22:20:08] Not Rated! Report Dead Link
Műanyag nyílászáró, árnyékolástechnika
http://www.arnyekolas-ablakcsere.hupont.hu
Műanyag ajtó, ablak bontás-beépítés. Redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, harmonika ajtó, napellenző készítés, javítás. Gurtnicsere!
[Visits: 647|Added: 25 Nov 08 @ 12:44:32] Not Rated! Report Dead Link
Müanyag nyilászárók
http://www.nyilaszkft.hu
Müanyag nyilászárok gyártása,tervezése,beépitése.Folyamatos ablakcsere akciok!!!
[Visits: 696|Added: 28 Jan 07 @ 01:20:48] Not Rated! Report Dead Link
Myra Door Win Kft.
http://myraajto.hu
Biztonsági ajtó, műanyag ablak, árnyékolástechnika - Budapest, Miskolc.
[Visits: 553|Added: 16 May 09 @ 23:01:06] Not Rated! Report Dead Link
Nagy Endre - Költöztetés és áruszállítás Európában
http://fuvarozas-koltoztetes.com/
Akinek eddig költöztetést vagy áruszállítást csináltam, az mind elégedett volt. Az évek alatt jó néhány ügyfelemmel többször is találkoztam. Volt aki többször költözött velem, volt akinek irodáját költöztettem többször nemzetközi viszonylatban, vannak akik rendszeresen megbíznak különböző fuvarfeladatokkal. Állandó kollégákkal dolgozom, akik szintén komoly szakmai tapasztalattal a hátuk mögött részt vesznek a költöztetés zökkenőmentes lebonyolításában. A munkáimat szinte mindig dokumentálom képekkel, melyeket feltöltöttem a weboldalamra, és a facebook oldalamra is. Az utóbbi oldalon elégedett ügyfeleim véleményét is elolvashatja. Tehát ha szeretne nyugodtan és kedvező áron költözni, akkor kérje árajánlatot.
[Visits: 381|Added: 08 May 14 @ 15:56:02] Not Rated! Report Dead Link
Nagy József mosógépszerelő
www.mosogepszerelobp.hu
Mosógépszerelés, mosogatógép javítás, villanytűzhely szervizelés megfizethető áron Budapesten és vonzáskörzetében. Díjtalan kiszállás Budapest összes kerületében. Helyszíni javítás akár 2 órán belül,rugalmas időpont egyeztetés az Ön igényeihez igazodva!Mosógépszerviz a hét minden napján. Nagy József mosógépszerelő 06203357506 .
[Visits: 573|Added: 13 Oct 12 @ 23:47:06] Poor Report Dead Link
Napelemes rendszer!
http://napelemesrendszer.net/
A legjobb minőség-ár-érték arányú napelemes rendszereket kínáljuk Önnek! Cégünk 2007 óta, lassan 10 éve aktívan működik. Referenciáink között megtalálhatóak a kisebb 250W -os akkumulátoros napelem rendszerektől a 10kW, 20kW visszatáplálós rendszereken át a nagy napelem farmok telepítése is.

A napelem környezetbarát, hangtalan, és ingyen termeli nekünk az elektromos áramot. Az elmúlt években jelentősen lecsökkentek a költségek, és ma már akár 4-6 év alatt is megtérül a napelemes rendszer befektetés! Lehetőség van állami támogatással a villanyszámlánkat lecserélve részletre is vásárolni. Jelenleg, talán a legjobb befektetés a világon!
[Visits: 242|Added: 23 Sep 16 @ 22:58:41] Not Rated! Report Dead Link
Nágel tüzép - Tűzifatelep.hu
http://tuzifatelep.hu/
Cégünk, mely családi vállalkozás keretében működik, 2000 óta foglalkozik tűzifa szállítással, melynek köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkezünk e területen ahhoz, hogy vevőinknek minél teljesebben és szélesebb körben kielégítsük igényeit, értve ez alatt: pontos szállítás, manipulálatlan famennyiség, megbízható kollégák, kedves kiszolgálás.
[Visits: 331|Added: 19 Jun 14 @ 09:34:22] Not Rated! Report Dead Link
Newsoft team
http://web.axelero.hu/newsoft
Egyedi szoftverek készítése forgalmazása,Vállaljuk egyedi szoftver fejlesztési igények megvalósítását. A fejlesztéseket a megrendelő igényei alapján kialakított és általa elfogadott fejlesztési koncepció alapján DOS, illetve Windows platformra Clipper 5.2⁄dbf, illetve Delphi⁄Interbase fejlesztő eszközzel végezzük. Vállaljuk a kifejlesztett rendszerek garanciális időszakot követő utógondozását, üzemeltetési problémák elhárítását.
[Visits: 819|Added: 03 Jun 05 @ 12:54:10] Not Rated! Report Dead Link
Non-stop Villanyszerelés (Budapest)
http://www.patriavillany.hu
Lakások elektromos hálózatának átépítése,felújítása. GYORSSZOLGÁLATI(0-24) Villanyszerelés; Teljes körű Lakás és Épület Villanyszerelés; hibaelhárítás; karbantartás. Internet megosztás; telefon szerelés-kíépítés. Régi elavult biztosítékok; biztosítéktáblák cseréjét; felülvizsgálatát vállalom garanciával! Apróbb munkáktól a teljes felújításig, garanciával. Számítógépek hibaelhárítása, karbantartása. Tanácsadás.
[Visits: 652|Added: 04 Jun 07 @ 22:00:14] Not Rated! Report Dead Link
NonStop Zárszerviz - 24 órás gyorsszerviz
http://www.nonstopzarszerviz.hu/
Nonstop azonnali zárszerviz, zárjavitás, zárcsere, zárnyitás, zárbetétek átkodolása, egyforma cilinderek készitése, betörés utáni ajtók helyreállitása, heveder zárak gyártása és szerelése, különböző tipusú zárak utáni kulcskészités, ezeket kinálja a Mobil Zárszerviz Budapesten, vonzáskörzetében, és az ország nagyvárosaiban. Hivatásos szakembereink mobilműhelyükből rövid időn belül a kiérkeznek, és megkezdik a hiba elháritását. Kollegáink a +36-40/272111 telefonszámra fogadják hivását.
[Visits: 477|Added: 28 Mar 12 @ 15:24:46] Not Rated! Report Dead Link
Olcsó Költöztetés Szállítás Azonnali Tehertaxi
http://olcsoszallitaskoltoztetes.hupont.hu
Olcsó költöztetést szállítást és Azonnali tehertaxi szolgáltatást nyújtunk egész Budapest területén azonnali kiállással a hét minden napján Hétvégén is.
[Visits: 419|Added: 05 Jul 14 @ 21:24:32] Not Rated! Report Dead Link
On-line iroda, asszisztens
http://www.iroda.royscocktail.hu
Vegye igénybe e-irodai szolgáltatásainkat, on-line munkáikat, hogy ezáltal PÉNT takarítson meg Önmagának! tel.: 06-70/360-5079 - Roy's Office webiroda.
[Visits: 582|Added: 15 Oct 08 @ 14:52:57] Not Rated! Report Dead Link
Öntözéstechnika - öntözés
http://www.ontozo.hu
Automata öntözőrendszer telepítés.
[Visits: 848|Added: 22 Jun 06 @ 12:46:53] Not Rated! Report Dead Link
1 2 3 4 [5] 6 7
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény